NPP2019-04-30T08:48:16+01:00

VI PITATE – MI ODGOVARAMO

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Najčešće postavljana pitanja

Želite se informirati prije odluke o kupnji? Zanima Vas tehnička specifikacija, dimenzije, cijene…  Na pravom ste mjestu. Ovdje su najčešće postavljana pitanja koje nam naši kupci postavljaju te smo odlučili kroz nekoliko članaka olakšati vam početno informiranje. A za sva dodatna pitanja koja nisu u ovim člancima možete nas kontaktirati putem telefona, e-maila, facebooka, vibera, whatsapp-a ili dolaskom u naš ured.

Što je PVC?2019-04-02T14:20:35+01:00

Poli(vinil-klorid) (poli- + vinil + klorid; polivinilov klorid, tzv. samo „plastika“, ili skraćeno PVC) je plastomerni materijal građen od linearnih i razgranatih makromolekula opće formule –(-CH2-CHCl-)n-.

Ima mnogostruku primjenu, u prvome redu u građevinarstvu za izradbu prozorskih okvira, oluka, roleta, tapeta, podnoga linoleuma, odvodnih cjevovoda, itd.. Dobrih je električnih izolacijskih svojstava pa u elektroindustriji služi za izradbu kućišta, a najviše za izolaciju električnih kabela.
Nadalje uvelike se koristi za proizvodnju ambalaže (boca, ambalaže za lijekove i kozmetiku), a zbog male propusnosti za vlagu i plinove rabi se u obliku folija za pakiranje živežnih namirnica. Također se koristi za izradbu medicinskih pomagala, auto dijelova, igračaka, namještaja, itd..

Otporan na abraziju, lagane težine te odlične mehaničke tvrdoće i čvrstoće su njegova odlika te njegova tehnička predanost za upotrebu u konstrukcijama i građevinarstvu. PVC se lagano reže, oblikuje te se može spajati i variti u mnogo oblika. Upravo te karakteristike su ga dovele do nezamjenjivosti u proizvodnji vrata, prozora, stolarije i profila.

PVC ima otpornost na kemijsko truljenje, degradaciju, udarce i abraziju, koroziju. Kao sam proizvod je iznimno cijenjen kod mnogih korisnika koji ga upotrebljavaju za vanjsku upotrebu. U nekom dobivenom prosjeku računa se da PVC može trajati i preko 40 godina. Dizajneri slobodno mog dizajnirati nove prozore ili građevinske oblike zbog fizičke karakteristike koju PVC pruža.

PVC je najpoželjniji materijal za prozorne i ostale profile, sustave za tekuću i stajaću vodu, reklamne panele, izolaciju kabela i dr. primjene. Termoplastika je materijal koji se može reciklirati, kada se sortira u jednostruki slijed također može biti korišten kao dio mješavine za reciklirane proizvode.

Kako je takav materijal lakši, potrošnja goriva i štetnih plinova tokom transporta je daleko manja. Prilikom proizvodnje profila i stolarije, osigurava veliku uštedu energije kod hlađenja i grijanja prostorija. PVC je teško zapaljiv, kada je uklonjen izvor vatre tada prestaje gorjeti, pokazuje bolje karakteristike u uvjetima gorivosti, zapaljivosti i sl.

Što su PVC letvice?2019-04-30T20:36:40+01:00

PVC letvice, odnosno PVC profili su izrađeni od prvoklasne plastike (PVC – 0% reciklirane). Kvaliteta završne obrade daje joj sjaj i čini je glatkom. Otporna je na UV zrake i nije je potrebno farbati. boja se prostire kroz cijeli materijal te su ogrebotine skoro nevidljive. Ove letvice nikada neće truliti, razgrađivati se ili hrđati poput drvenih ili metalnih. Održavanje je vrlo jednostavno i svodi se uglavnom na povremeno pranje. Za razliku od jeftine plastike od koje se pravi vrtni namještaj PVC materijal ima UV zaštitu i neće mijenjati boju pod utjecajem sunčevih zraka.

Prednosti PVC materijala:

– ima pet puta veću zateznu čvrstoću od drveta i četiri puta veću elastičnost

– drvo je potrebno tretirati kemijskim preparatima opasnim po zdravlje, a PVC je netoksičan i može se 100% reciklirati

Kada usporedite životni vijek i cijenu nove PVC ograde sa životni vijekom i cijenom drvene ili metalne ograde možete vidjeti da je PVC ograda najbolji izbor.

Što su PVC ograde?2019-04-30T20:51:05+01:00

PVC ograde su različitih dimenzija i oblika stoga možete napraviti razne kombinacije. Kod odabira ograde potrebno je znati za koje potrebe i u koju svrhu vam služi ograda. Dizajn ograde možete birati sami, a mi smo uvijek tu da vam ponudimo najbolje rješenje sukladno vašim potrebama. U mogućnosti smo izraditi krilne i klizne kapije odnosno kompletne sustave ograda s montažom. Možete odabrati između više modela ograda

Dostupne boje i dimenzije profila?2019-04-30T20:19:31+01:00

PVC letvice su trenutno raspoložive samo u bijeloj boji. Zbog utjecaja sunčevih zraka i UV zračenja letvice u bojama će zasigurno promijeniti svoj vanjski izgled. U svom proizvodnom procesu radimo na tome da dobijemo smeđu i antracit letvicu koja neće mijenjati boju ali još neko vrijeme neće biti na tržištu.

Bijela letvica je otporna na sve vremenske uvjete i UV zračenja i zbog svog sastava i kvalitete na nju dajemo 5 godina jamstva.

Raspoložive su u 3 dimenzije širina, debljinom 20 mm, pet komora i debljinom stijenke 2 mm

Za sve ove dimenzije imamo i kapice koje se postavljaju na krajeve profila.

Kako naručiti?2019-04-30T08:37:48+01:00

Naše proizvode možete naručiti na sljedeće načine:

ONLINE UPIT
E-MAIL
FACEBOOK STRANICA

– – TELEFONOM ILI OSOBNIM DOLASKOM NA NAŠE PRODAJNO MJESTO – –

Info

SALTECH j.d.o.o.
31511 Đurđenovac, Trg F. Tuđmana 1.
Telefon: 031/601-585, Mob: 091/1602-888

Rok, način isporuke i plaćanje?2019-04-30T08:09:52+01:00

PVC letvice rezane na mjeru isporučujemo u roku 10 radnih dana od potvrđene narudžbe. Isporuka i montaža masivnih PVC ograda je 30-60 dana od potvrde narudžbe.

PVC letvice možete preuzeti u našem prodajnom prostoru, ali vršimo i dostavu putem dostavnih službi. Najčešće je to HP Express zbog mogućnosti slanja pouzećem koje naši kupci najčešće preferiraju.

Plaćanje je moguće gotovinom na prodajnom mjestu, virmanski, kao i plaćanje kod preuzimanja od strane dostavne službe.

Rok trajanja i jamstvo?2019-04-30T08:00:54+01:00

PVC letvice i ograde će trajati 50 godina. Jamstvo proizvođača je 5 godina. U tom razdoblju jamčimo da neće doći do bilo kakvih fizičkih promjena kao što su boja, guljenje, ljuštrenje ili bilo kakve druge vrste deformacija.

ZADOVOLJNI KUPCI

REKLI SU O NAMA…

Božidar Habuš

“Povoljne cijene uz vrhunski rad. All In One !!!”

Tomislav Sokol

“Kvalitetni proizvodi uz još kvalitetniju ugradnju. Sve pohvale

Branka Jelić

“Lijep pozdrav iz Črnkovaca! Moja ograda nakon 3 god kao nova.”

Zatražite besplatnu ponudu

Ponuda je besplatna i neobvezujuća. Pošaljite upit i informacije ćete dobiti u roku 48 sati.

Zatražite ponudu…
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Get 40% OFF
Subscribe Now
Get 40% OFF
Join our newsletter and get 40% off your next purchase
Subscribe Now
Get access to
FREE resources
+ exclusive freebies
Subscribing to our newsletter has many benefits:
• Get access to free resources
• Exclusive freebies
• Great exclusive offers
No spam ever, unsubscribe anytime.
Yes, please